Alla bör tänka till

Jag blir helt …mållös och förbannad då jag tänker på detta och ser det här!

FILM PÅ DETTA SER NI EFTER DETTA INLÄGG

Jag hittade en blogg, mycket MYCKET intressant och klok kvinna som skriver och hon har även tagit en massa bilder på himlen, där man tydligt kan se hur hemskt allvarligt det är NU NU NU i våran TID!!

Bitte skriver:

(Hennes blogg finns längst ner i inlägget.)

Jag trodde detta var efter vanliga flygplan, att p.g.a att det alltid är kallare ju högre upp i atmosfären man kommer så tog det längre tid för jetgasen från flygplanen att försvinna, men tji fick jag!

Detta året har jag tagit väldigt mycket foton på himlen p.g.a att den verkligen har förändrats och ser annorlunda ut, väldigt märkliga molnformationer har jag upptäckt, många kanske inte ens ägnar himmeln och molnen en blick eller tanke, men det gör jag. Jag har alltid älskat att se på molnen, ända sen jag var liten och sen jag fick en kamera i mina händer har jag ofta fotograferat dem med.

Mycket har ju hänt vår Jord på kort tid och allt med global uppvärmning och utsläpp med kemikalier avspeglar sig inte bara i haven där djurlivet och fiskarna dör, späckhuggare och delfiner begår mass-självmord bl.a utan även på vår vackra himmel ovan Jord. Men att den mänskliga hjärnan avsiktligt ligger bakom det som händer på vår himmel är än mer skrämmande. Att manipulera och infiltrera och förgifta oss uppifrån är väl något som ingen någonsin skulle komma på tanken, eller hur? Kan det verkligen ligga någon vetenskaplig sanning i detta? Vem forskar i detta ämnet? Jag fick nästan en chock när jag såg alla filmer från överallt mängder av ställen på Jorden där folk har filmat och fotograferat dessa fenomen. Senast i eftermiddag såg jag Chemtrails på himmeln. Det var ett stort kryss över hela himmeln, jag hade kameran med mig och beslöt att ta ett foto när jag passerat en bensinmack för den hade täckt halva krysset från där jag kom gående och den ville jag inte ha med på bilden.

Jag brukar ta sådana korsande streck på himlen för tecken…att något var på gång…något speciellt…och det kanske precis är vad det är…pi attan! Nåja, när jag passerade bensinmacken såg jag att det ena korsande strecket började upplösas och det var bara små runda molnpuffar längs den tidigare skarpa linjen. Den andra linjen var dock fortfarande väldigt skarp och fyllig och gick aldrig bort. Blev besviken och stoppade ner kameran igen…den som började avta försvann sedan helt från den vackra blå himlen och kvar fanns bara ett streck.
Det har också varit kraftig dimma hela dagen idag, fast solen sken hela dagen tills solen gick ner. Dimma har det nog varit över hela landet idag tror jag…pratade med en vän och hon hade varit ute och tagit foton i naturen i morgondimman…hon bor dock mitt i Skåne i inlandet där det inte är nära någon kust.

Nu kommer jag att visa mina vackra foton med dessa farliga chemtrails:

 

 

DET DÄR ÄR ALLTSÅ INTE ”FLYGPLAN” som man tror!!

 

Titta noga på bilderna!

 

Alla bilder jag lägger upp på himlen är som sagt från bitte, kolla in hennes blogg här:  http://bitte.webblogg.se/2010/october/

Mer MYCKET mer bilder och info finns där på hennes blogg.

 

huvaligen rysningar i hela kroppen!

KOLLA FILMEN OM JUST DETTA NEDAN FÖR DET HÄR INLÄGGET!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0